طرز تهیه الویه مجلسی به صورت کیک و رولی

به گزارش وبلاگ پشتیبانی، سالاد الویه جزء غذاهای سرد است و معمولا برای جشن های تولد و یا مهمانی های غیر رسمی در نظر گرفته می گردد. به طور معمول این سالاد در مهمانی ها به صورت ساندویچ میل می گردد؛ ولی به عنوان فینگرفود در کاپ های خوراکی هم آن را تهیه می نمایند. برای تهیه یک سالاد الویه مجلسی کافیست نکاتی را رعایت کنید. در ادامه دستور تهیه الویه لذیذ و بسیار خوشمزه به همراه سس مخصوص برای تزئین آن آورده شده است.

طرز تهیه الویه مجلسی به صورت کیک و رولی

طرز تهیه سالاد الویه مجلسی

مواد لازم (برای 4 نفر)
سیب زمینی متوسط5 عدد
سینه مرغ 150 گرم
تخم مرغ آبپز و رنده شده 4 عدد
خیار شور خرد شده1 پیمانه
هویج خام یا آبپز شده (به صورت رنده شده) 1 عدد متوسط
نخودفرنگی پخته شده 1/2 پیمانه
پیازچه ریز خرد شده 1 عدد
ذرت پخته شده1/2 پیمانه
شیر 2 پیمانه
پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
سس مایونز، نمک و فلفل به میزان دلخواهبه مقدار لازم
برگ بو 1 عدد

مراحل تهیه

  • ابتدا مرغ را به همراه میزان کمی آب، نمک، فلفل، برگ بو و پودر سیر بپزید.
  • مرغ را آبکش نموده و میزان کمی از آب مرغ را کنار بگذارید.
  • مرغ پخته شده را ریش ریش یا تکه تکه کنید.
  • سیب زمینی ها را پوست بگیرید، خرد کنید و داخل شیر بپزید. (اگر لازم بود کمی آب اضافه کنید.)
  • سپس سیب زمینی ها را آبکش نموده و با گوشت کوب به خوبی له کنید.
  • در این مرحله مرغ های ریش شده را به همراه تمامی مواد کاملا مخلوط کنید.
  • برای مزه دار کردن مواد، 3 تا 4 قاشق غذاخوری از آب مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
  • در آخر برای تزیین سطح الویه می توانید از سس مخصوصی که در ادامه آموزش می دهیم بهره ببرید.
  • برای تزیین هم از سبزیجات تازه مانند جعفری، رشته های هویج، زیتون، چیپس خلالی، کاهو، لبو و یا گوجه فرنگی می توانید بهره ببرید.

نکات:

  1. پخت اصولی مرغ به روش بالا یکی از روش هایی است که بوی زهم مرغ را به خوبی می گیرد؛ دریافت بوی بد مرغ در نتیجه نهایی تهیه این سالاد بسیار تاثیرگذار است.
  2. الویه را در کنار نان های متفاوتی سرو می نمایند. برای مثال می توان بین دو ورقه نان تست سالاد الویه را قرار داد و با کمی کاهو و گوجه یک میان وعده سالم و خوشمزه داشت.
  3. عطر و طعم سیب زمینی پخته شده با شیر، طعم الویه را لذیذتر و متفاوت می نماید؛ بنابراین الویه شما بسیار طعم مطبوعی خواهد داشت.

طرز تهیه سس مخصوص تزئین الویه مجلسی

مواد لازم
سس مایونز غلیظ1 پیمانه
ماست خامه ای چکیده1 پیمانه
پوره لطیف سیب زمینی2 پیمانه
نمک و فلفل سفیدبه میزان لازم

دستور تهیه

  • تمامی مواد را به خوبی مخلوط کنید به طوری که مواد یکدست شوند.
  • به میزان لازم نمک و فلفل به سس اضافه کنید و آن را کاملا هم بزنید. (توجه داشته باشید که غلظت این سس بالا و دارای قابلیت ماسوره زدن است. بنابراین می توانید با این سس، سطح الویه را با ماسوره شکوفه بزنید.

نکته: برای رنگی کردن سس، می توانید از چند قطره رنگ مجاز خوراکی و یا عصاره های رنگی طبیعی بهره ببرید. توجه کنید که در صورت دلخواه می توانید مقداری پوره هویج و یا لبوی پخته شده نیز به این سس اضافه کنید.

سخن آخر

دستور ذکر شده برای الویه، یکی از بهترین دستورات الویه به صورت حرفه ای است؛ اما شما می توانید به جای گوشت مرغ، از ژامبون خرد شده دودی نیز بهره ببرید. همچنین اگر در مرحله رژیم هستید، مقداری از سس مایونز را کم نموده و به جای آن از ماست چکیده بهره ببرید. اگر این سالاد خوشمزه را تهیه کردید نظرات و تجربیات ارزشمندتان رابا ما در بخش نظرات انگیزه در میان بگذارید.

منبع: مجله انگیزه

به "طرز تهیه الویه مجلسی به صورت کیک و رولی" امتیاز دهید

2 کاربر به "طرز تهیه الویه مجلسی به صورت کیک و رولی" امتیاز داده اند | 3 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه الویه مجلسی به صورت کیک و رولی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید